Димитър Пенев отново е неповторим! Най-добрият треньор на България за ХХ

...
Димитър Пенев отново е неповторим! Най-добрият треньор на България за ХХ
Коментари Харесай

Пената култов - Боби да даде аванта на Бербатов

Димитър Пенев още веднъж е несравним! Най-добрият треньор на България за ХХ век гостува в утринното предаване на Българска национална телевизия " Денят стартира ", където разяснява Конгреса на БФС и преизбирането на Борислав Михайлов за президент.

" Бях безпристрастен в този ден и миг, тъй като нямах покана. И с двамата съм работил. Късно е да споделяме кой е отговорен за положението на футбола. В това време, в което навлизаме в алеята на отговорните, би трябвало да се огледа към предишното, годините, да създадем съпоставяне със съседите ", сподели Стратега.

" Смятам, че Боби Михайлов можеше да отстъпи и да поеме другото потомство, тъй като въпреки всичко доста нови неща, нови промени има в спорта и футбола. Можеше да има лека смяна. Всеки един водещ началник, който е в спорта, знаем, че има огромни упоритости.

" Не мисля, че би трябвало да назоваваме това пазаруване на гласовете, тъй като има задоволително магазини за пазаруване. За Димитър Бербатов това една добра спортна храброст.

Може би трябваше да му се даде облага, както се споделя ", сподели Пената по отношение на Бербатов.

В отговор на въпрос дали е честитил успеха на Михайлов, Пенев отговори в неповторимия си жанр - " Предадох на един от водачите, който е на Мишо Касабов, Жоро се споделя. По него предадох поздравления за успеха ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР